ÉletmódTerápia Szemináriumok

Az Életmódváltás Fejben Kezdődik. Dr. Sorin Moroșan, belgyógyász szakorvos napjaink legégetőbb egészségügyi problémáit és azok életmódbeli összefüggéseit veszi górcső alá. Tekintsd meg a sorozat HETEDIK szemináriumát az alábbiakban!

A folytatást megtalálod a következő napokban a postafiókodban! Nem vagy feliratkozva hírleveleinkre és ismerősöd által jutottál erre az oldalra? Feliratkozhatsz hírleveleinkre ITT:

A SORON KÖVETKEZŐ VIDEÓSZEMINÁRIUMAINK TÉMÁI: 8. Melatonintermelés (37perc) 9. Vízkezelés, Hidroterápia Módjai és Hatásai (36perc) 

Oszd meg véleményed a szemináriumról! 

Felmerült kérdés, vagy csak véleményedet szeretnéd megosztani? Az alábbiakban megteheted! Köszönjük!

* Orvosok, Ápolók, Egészségügyi Szakemberek Érdekfeszítő és Aktuális Cikkeit Olvashatjuk Mindennapi Egészségünket Érintő Témákban.

* 1996 óta működő intézményünkben napjainkig, több mint 20.000 életminőségén javítani kívánó vendég érkezett és távozott külsőleg, belsőleg megújultan.

* Tóth Gábor is megújultan tért haza székelyföldről, a Morning Showban beszámolt, hallgasd meg te is!

AMICUS Központ tevékenységeinek elsődleges célja a fizikai, társadalmi, erkölcsi egészségszínvonalának emelése, szakképzett egészségügyi nevelés és megelőzés által, amelyek összhangban vannak az orvosi tudomány fejlődésével és a keresztény lelkülettel. Tevékenységi körünkhöz tartoznak szociális szolgáltatások, kulturális és megfelelő orvosi nevelés, amely magába foglalja az egészséges éledtmód gyakorlását, valamint nevelést ad az aktuális orvosi ismeretek alapján megelőzni, vagy lehetővé tenni a civilizáció betegségeinek visszafordítását. AMICUS Központ az egészségügyi nevelést a partnerintézménytől átvett videószemináriumok által kívánja megvalósítani, ezen a csatornán közzétett információk, videószemináriumok, a Mezőménesi Életmódközpontnál voltak rögzítve.