ÉletmódTerápia Szemináriumok

Az Életmódváltás Fejben Kezdődik. Sorin Capră, orvosi főápoló egyszerű természetes gyógymódokat mutat be, amelyek otthon is gyakorolhatóak nagy hatékonysággal. Tekintsd meg a sorozat KILENCEDIK szemináriumát az alábbiakban!

ELSŐ videószeminárium-sorozatunk véget ért!  

KÖSZÖNJÜK, hogy időt szántál rá, bízunk benne, hogy hasznosnak találtad! Egyéb sorozatokon is folyamatosan dolgozunk, melyeket a későbbiekben megosztunk és a postafiókodban megtalálod majd! Szeretnénk a továbbiakban is hasznos témákkal szolgálni!  

A KÖVETKEZŐ SOROZAT egy SPECIÁLIS CSOMAG, amely újabb 8 előadást foglal magába, ugyancsak Dr. Moroșan Sorin előadásában, melyek a LELKI GONDOZÁS témakörébe esnek. Meggyőződésünk, hogy a sorozat RENDKÍVÜL KÜLÖNLEGES, ezért azoknak a látogatóinknak szeretnénk közzétenni, akik hagynak legalább EGY ÉRTÉKELŐ MEGJEGYZÉST az előző videószemináriumainkra.  

Kérjük ezt azért, hogy tudjuk, a sorozat csak azokhoz jut el, akik igazán érdekeltek ebben. Köszönjük a megértést és a megjegyzéseket!  

KLIKKELJ arra a címre/címekre amelyik legjobban tetszett, hagyj legalább EGY ÉRTÉKELŐ MEGJEGYZÉST, BIZTOSÍTSD be magad, hogy nem maradsz le a következő sorozatról sem: 1. A Táplálkozás Hatása a Metabolikus Szindrómára (39 perc) 2. Hogyan Alakul Ki a Cukorbetegség? (34 perc) 3. Hogyan Védjük a Vérereket? (38 perc) 4. Az Emberi Mikrobióta Egészségben, Betegségben (33 perc) 5. Neurogenezis - Így Növessz Új Agysejteket (31 perc) 6. Az Agy Tápláléka I. rész (33 perc) 7. Az Agy Tápláléka II. rész (37 perc) 8. MELATONIN - A Pihenés És Feltöltődés Elengedhetetlen Eleme (37perc) 9. Vízkezelés, Hidroterápia Módjai és Hatásai (36 perc)...ehhez az alábbiakban hagyhatsz megjegyzést!  

Jó egészséget kívánunk!

Oszd meg véleményed a szemináriumról! 

Felmerült kérdés, vagy csak véleményedet szeretnéd megosztani? Az alábbiakban megteheted! Köszönjük!

* Orvosok, Ápolók, Egészségügyi Szakemberek Érdekfeszítő és Aktuális Cikkeit Olvashatjuk Mindennapi Egészségünket Érintő Témákban.

* 1996 óta működő intézményünkben napjainkig, több mint 20.000 életminőségén javítani kívánó vendég érkezett és távozott külsőleg, belsőleg megújultan.

* Tóth Gábor is megújultan tért haza székelyföldről, a Morning Showban beszámolt, hallgasd meg te is!

AMICUS Központ tevékenységeinek elsődleges célja a fizikai, társadalmi, erkölcsi egészségszínvonalának emelése, szakképzett egészségügyi nevelés és megelőzés által, amelyek összhangban vannak az orvosi tudomány fejlődésével és a keresztény lelkülettel. Tevékenységi körünkhöz tartoznak szociális szolgáltatások, kulturális és megfelelő orvosi nevelés, amely magába foglalja az egészséges éledtmód gyakorlását, valamint nevelést ad az aktuális orvosi ismeretek alapján megelőzni, vagy lehetővé tenni a civilizáció betegségeinek visszafordítását. AMICUS Központ az egészségügyi nevelést a partnerintézménytől átvett videószemináriumok által kívánja megvalósítani, ezen a csatornán közzétett információk, videószemináriumok, a Mezőménesi Életmódközpontnál voltak rögzítve.